Da jeg lagde hjernen begyndte jeg at lykkes

Da jeg lagde hjernen begyndte jeg at lykkes

20. august 2018 Ikke-kategoriseret 0

….tips fra én overtænker til en anden!

Er du sunshine, hvor har jeg været tæt på at tænke mit liv helt i stå. Jeg har et utal af gange stoppet mig selv og holdt mig tilbage for, hvad der potentielt kunne have været skelsættende livsmuligheder.

Det så cirka sådan her ud:
Trin 1: Fik et ønske, en tanke eller en drøm.
Trin 2: Tænkte alle scenarier igennem fra A-Z med udgangspunkt i: Er det realistisk, fornuftigt, hvad vil andre tænke, kan jeg tillade mig det, hvordan vil det påvirke mig om 1, 5, 10 og 30 år?
Trin 3: Justerede mit ønske og tænkte igen.
Trin 4: Tænkte lidt mere uden at finde svaret.
Trin 5: Droppede idéen og fortsatte som jeg plejede.

Ind imellem fik jeg da også handlet på noget af det – på det sikre, det kendte – det jeg kunne regne ud. Men efter mange år med denne strategi blev mine ønsker moderate, mine tanker begrænsende og mine drømme udeblev.

I dag handler og gør jeg helt anderledes – det kan du også. Du kan for eksempel gøre sådan her:

Trin 1: Tag din indskydelse alvorligt.
Trin 2: Sig højt for dig selv, hvad du i virkeligheden ønsker.
Trin 3: Sig højt til andre, hvad du ønsker og hvad du påtænker at gøre (og har du brug for et skub, så sæt dato på).
Trin 4: Læg hjernen og gør det!
Trin 5: Fejr din handling, mærk din glæde og din styrke og del den med andre!

Så enkelt er det, men det er lettere skrevet end gjort, for det kræver en radikal ændring af din måde at tænke og være i verden på. Vil du lære det?

Jeg brænder for at få så mange som muligt til at handle på deres tanker, ønsker og drømme. At vise dig hvor enkelt og skønt du kan være i en hverdag, hvor du træffer valg og handler hurtigere og i overensstemmelse med hele dig!

Jeg kalder det at være en Everyday-Rockstar, fordi hver dag tæller!