Synes faktisk, at det var en dejlig december

Synes faktisk, at det var en dejlig december

11. januar 2019 Ikke-kategoriseret 0

Du er måske allerede i fuld gang med nytårsforsætter, træningsprogrammer, kostplaner eller andet. Det er godt – det må du rigtig gerne, men stop lige.

Hold en pause og tænk tilbage på et godt øjeblik, du havde i december. Uanset om du overordnet havde en forfærdelig måned, om du hader julen om alverdens ulykker indtraf……så er jeg ret sikker på, at du godt kan finde et enkelt øjeblik, der (om end kortvarigt) så var godt, dejligt eller måske ligefrem skønt?

Det kan være, at et kig i igennem dine billeder på din telefon kan hjælpe hukommelsen på vej.

Jeg scrollede lige mine billeder igennem. Og så blev jeg mindet om, at det var en dejlig december. Fantastik dejlig!

Jeg har ikke noget at hænge ud på julen, så for mig er det ikke så svær en øvelse igen, men jeg blev alligevel overrasket over, hvor mange hel- igennem-loftet fantastiske øjeblikke, jeg har haft i december måned.

Et af øjeblikkene var, da jeg en aftenstund assisterede yngstebarnet med at pakke gaver ind til hunden. At genbesøge dette minde fyldte mig med så stor en glæde, for svusj….var jeg tilbage og kunne mærke al den stolthed over min søns opfindsomhed.  Forundringen over, at han nu er blevet så stor (…hvor er tiden blevet af). Glæden ved at vi i 2018 fik en hund, der nu selvfølgelig også skulle have gaver under juletræet. Og et væld af andre følelser af begejstring og lykke.

Hvilke gode stunder har din december 2018 budt på?

Jeg har ingen forsætter for 2019. Øver mig i stedet hver dag på at være den bedste udgave af mig selv. At holde mig selv oppe på mit løfte om at leve et liv med udgangspunkt i glæde og begejstring.

En af mine måder at bevare min begejstring og glæde er ved så ofte som muligt at se, alt det jeg har. Og jeg har virkelig meget – af både stort og småt.  Og det er jeg ufattelig taknemlig for. Hver dag! Jeg tager intet for givet. Værdsætter alt! Og det jeg måske ikke er så vild med, det ændrer jeg – slipper, sletter eller smider ud. Og kan jeg ikke det (det er jo trods alt ikke alt jeg er herre over), så finder jeg en måde at ha’ det i mit liv, så det i værste fald ikke begrænser mig og i bedste fald motiverer mig endnu mere. For alt har betydning og værdi – uanset!

Kan du se det?

Har du lyst til at blive mindet om alt det gode, modtage hep og begejstring, grin og glæde med plads til at gå i det taknemmelige og tænksomme hjørne, så er du yderst velkommen til at hoppe ombord på Everyday Rockstar tourbussen. Følg med her eller find mig på LinkedIn, Instagram og/eller Facebook (søg på Everyday Rockstar Matters).