Rejsekammerater

Rejsekammerater

6. september 2019 Ikke-kategoriseret 0

I aften holder Nik&Jay koncert i KB Hallen – jeg skal ikke med :-/ 

Til gengæld har jeg stort set hver dag i flere måneder lyttet til nummeret Rejsekammerater med de ti seje drenge fra Værløse featuring Nephew (eller er det omvendt?). Nummeret gør mig simpelthen i fantastisk humør. 

Og jeg elsker det – altså at rejse. Særligt sammen med andre. Jeg kan sagtens selv, men hvad nu hvis jeg ikke behøver at rejse alene? 

Jeg elsker at opleve og udvikle mig sammen med andre, og netop fordi vi følges, er vi flere til at holde på de gode oplevelser og minde hinanden om de gode minder, og på den måde strække rejsen, oplevelsen og læringen endnu længere. 

Jeg rejser med mange forskellige. 

Rejser på ferie til Italien med min mand og mine børn, tager på sommerhusweekend med veninderne, snupper turen ind i fantasien med sønnike, når vi læser godnathistorier og rejser tilbage i tiden, når teenagedatteren kommer med sine vinkler på livet i dag, og derved sætter mine ungdomsår i perspektiv. 

Og flere gange dagligt rejser jeg med hunden ud i naturen, ind i stilheden eller ind i en podcastverden eller en kær forfatters univers. Det er fabelagtigt!

I mit arbejde rejser jeg også.

Jeg tager mine kunder på en transformationsrejse til et liv og en hverdag med mere energi og overskud. 

Og jeg tager selv på tur med andre som guide til lande der fører mig ad stier, jeg ikke selv så eller turde betræde på egen hånd. Både rent fysisk men i særdeleshed i mit hoved. 

Jeg takker og værdsætter hver eneste rejse og hver eneste rejsekammerat – uanset om rejsen har været kort eller lang, bred eller dyb – om den er i gang eller for længst afsluttet. 

Alle er mindeværdige og værdifulde. Og alle – hver og én – har derfor en særlig plads i mit hjerte. Selv rejser til træls men nødvendige destinationer eller ture med småkiksede udfald finder en plads. 

Jeg elsker bare at rejse! 

Alle rejser og rejsekammerater lærer mig noget. Jeg er slet ikke færdig med at rejse – godt at hjertet er stort nok til at rumme alt der var, er og vil komme ❤️🙏🏻

Hvem rejser du med? Hvordan rejser du? Og hvor rejser du hen? 

Det kunne du jo give en tanke, mens du tager en dans til nummeret med N&J og nevøen på sådan en solblæsende regnbyge dag 😉

God rejse!