O.C.A.Y.

En enkel model, der hjælper dig til øget bevidsthed.

O.C.A.Y.-modellen™ er til dig der ønsker at tage styringen fremfor at lægge dit liv i autopilotens hænder.

Bliv bevidst om, hvad der sker i og omkring dig og få indflydelse på din egen rejse og destination – hver dag!

Med O.C.A.Y.-modellen™:

  • reducerer du stress
  • får du energi, overskud og mod
  • skaber du bedre resultater både privat og professionelt!

Betragt. Se. Få det ud i strakt arm. Hvad sker? Eller hvad skete der i situationen? Hvad skete der lige før? Og hvad skete der bagefter? Hvilke reaktioner og hvilke følelser er/var i spil? Hvad minder det dig om? Vil du gerne have mere eller mindre af det i fremtiden?

Vælg. Hvad kan du vælge? Nu? Næste gang? Hvad kan du gøre, sige, tænke i forhold til situationen? Nu og hvad med næste gang? Hvilke muligheder kan du skabe?

OCAY_Achieve_Everyday_Rockstar

Opnå energi, overskud, mod! Hvad drømmer du om? Hvad vil du? Hvor stort må det blive?

OCAY_Yourself_Everyday_Rockstar

Hav fokus på dig selv, for du er den, der kan ændre og skabe det, du ønsker. Du er genvejen! Du ser, du vælger, du opnår!

Lær mere om O.C.A.Y.-modellen™

O.C.A.Y.-modellen uddybes og anvendes i alle mine forløb, da det er et supergodt udgangspunkt for enhver problemstilling eller situation, hvor du føler dig låst fast.

Snup en printvenlig version af O.C.A.Y. og vær samtidig blandt de første til at modtage tips, tilbud, input og inspiration til at lukke din indre rockstjerne ud.

O.C.A.Y.-modellen er også omdrejningspunktet i mit foredrag og i de workshops jeg afholder i virksomheder og foreninger. Det giver jer et fælles ståsted og ny mulighed for dialog og samarbejde, der øger jeres trivsel og overskud – også på bundlinjen.

Kontakt mig, hvis du vil høre mere om, hvordan O.C.A.Y. kan gøre en forskel for dig og din arbejdsplads/forening i hverdagen.