Sessioner & Forløb

Jeg tilbyder sessioner og forløb af forskellig varighed, længde og dybde, men alle har det formål at hjælpe dig igennem netop det, du ønsker at forandre i dit liv.

Du kan vælge imellem:

ALOHA – telefontid, når du har brug for at trække en livline i form af spørgsmål, tip eller hep. (Varighed fra 15 minutter)

BLEEP – enkeltstående session face-to-face. Til dig, der har brug for assistance her & nu. (Varighed ca. 1,5 timer)

BOOST – kort forløb. Til dig, der står overfor en specifik udfordring, du har brug for at få løst op for. Ugentlig kontakt, 3 sessioner, opgaver, værktøjer, hep og begejstring. (Varighed 6 uger)

BLOOM – langt forløb. Til dig, der er klar til at arbejde i dybden, integrere nye vaner og begynde transformationen. Tæt kontakt, 7 sessioner, samtaler, opgaver, materiale, og ikke mindst høje hep hele vejen, så ny viden, nye vaner og vidundere lander sikkert hos dig. (Varighed 28 uger)

COMPANION – Til dig, der er leder/teamleder/projektleder. Vi kortlægger udfordringer/muligheder og arbejder målrettet med en eller flere af dem, mens du lærer nye værktøjer, metoder og teknikker. (Varighed 12 uger)

Der ligger en ramme og en struktur bag hvert forløb, men vi justerer undervejs, og anvender de teknikker og metoder, der passer bedst til dig og situationen, så du får det maksimale ud af samarbejdet.

Læs her om samtykke og fortrolighed.