Velkommen til Everyday-Rockstar universet!

Velkommen til Everyday-Rockstar universet!

1. juni 2018 Ikke-kategoriseret 1

Kære dig!

Velkommen til Everyday-Rockstar universet!

Tusind tusind tak for din nysgerrighed og at du er landet her. Uden dig har dette univers nemlig ikke en ærlig chance for at komme ud over scenekanten!

Jeg glæder mig til at folde det hele ud og vise det frem for dig og andre, der kunne være interesseret i at tage rejsen og blive en sand Everyday-Rockstar!

Everyday-Rockstar universet er til dig, der har lyst til at gøre verden til et bedre sted at være. Til os, der vil udfordre rammerne og vise, at livet kan leves i begejstring og glæde – hver dag!

Lad os gøre det, så vi bliver levende beviser, der kan give andre modet og lysten til at turde gøre det samme.  For det er muligt for alle, der vælger det. For alle der tør træde frem og synge for i deres liv!

Jeg er så taknemlig for alt hvad jeg har, og den rejse, jeg foreløbigt har taget i denne rock-ramme. Og jeg er så spændt på at se, hvor tour’en tager os hen. Hvor langt vi kan nå ud, og hvor mange vi kan røre og berøre!

Du er inviteret med på scenen! Tør du springe op og træde frem?

Kom nu – du kan godt!

Facebook og Instagram vil du se endnu mere af hverdagen og sjælen i Everyday-Rockstar. Følg og del gerne med andre!

 

 

Et svar

  1. Hej, dette er en kommentar.
    For at komme i gang med at moderere, redigere og slette kommentarer, skal du gå til kommentarskærmbilledet i kontrolpanelet.
    Kommentaravatarer kommer fra Gravatar.

Der er lukket for kommentarer.