Om parkeringsengle og tomhed

Om parkeringsengle og tomhed

11. juni 2018 Ikke-kategoriseret 0

Kender du parkeringsenglen? Hende du (måske) ikke tror findes men alligevel kalder på, når du er på vej ind til en overophedet storby, et storcenter eller den lille ensrettede gade. Hende du henter hjælp fra, når du har særligt brug for en p-plads i et område, der normalt aldrig aldrig aldrig har ledige pladser. Og måske har du oplevet hvordan heldet er med dig – og du hvisker hende et stille tak – din parkeringsengel.

Jeg elsker det og bruger hende ret så tit, men vidste du, at parkeringsenglen også er sindssyg god til at finde andet end parkeringspladser?

Når jeg oplever en indre tomhed, ser jeg det som et tegn fra min personlige parkeringsengel. Hun viser mig, hvor der er plads –  til mig! Og ofte er det sted tættere på end jeg nogensinde havde turde håbe. Faktisk skal jeg aldrig gå særlig langt, så er den der – al den plads – når blot jeg har tillid og spørger efter den.

Og når jeg har parkeret, har jeg sparet så meget tid, at jeg har overskud til at tale med den – tomheden, som jeg langsomt men sikkert begynder at fylde med alt det, der gør godt for mig!

Hun er verdensklassemester til at finde plads – min parkeringsengel. Du må godt låne hende – hun kan også finde plads til dig, men hvad du vælger at bruge den plads til – det er din egen sag!